Birma 2007

ŽUPNIJA SVETEGA REŠNJEGA TELESA IN KRVI  LJUBLJANA - PODUTIK
Predstavitev Dejavnosti in skupine Oznanila Dogodki Povezave

 

Prva stran
Gor

 

Birmanci se predstavijo župniji

V nedeljo, 18. februarja, so se naši birmanci, ki se vneto pripravljajo na birmo predstavili župniji in iz rok svojih staršev sprejeli Sveto pismo, kot dar in vodilo na poti življenja.

Do birme, ki bo v soboto 21. aprila, popoldne ob 15. uri je še kar nekaj časa, ki ga moramo izkoristiti, da bo vsak od otrok stopil v življenje duhovno dobro pripravljen.

Prav posebna skrb za letošnje birmance; Alenko, Ines, Nušo, Lucijo, Kajo, Anjo, Zalo, Jureta, Roka, Gašperja, Blaža, Žana, Mateja, Matija, Lino, Kristino, Boštjana, Petro, Tjašo in Blanko bo letos v vaših rokah. Vsak od vas bo lahko postal duhovni boter, ki bo svojemu birmancu daroval molitve in žrtve, da bi razlitje Svetega Duha na birmanski dan obrodilo bogate sadove.

21. aprila popoldne ob 15. uri je enaindvajset naših devetošolcev prejelo zakrament svete birme.

 

Kranjec Alenka, Suholežnik Ines, Kovač Nuša, Kastelic Lucija, Dobnikar Kaja, Žarn Anja, Rebernak Zala, Bratkovič Jure, Klemen Rok, Uršič Gašper, Pečuh Blaž, Vidmar Žan, Čebular Matej, Grahek Matija, Setničar Lina, Centa Kristina, Centa Boštjan, Srdič Petra, Brajkovič Klara, Medle Tjaša in Medle Blanka.

 

Velika želja nas vseh je, da bi vaši otroci ostali dobri ljudje in kristjani. Storimo vse za ta ideal. Posebej naprošam starše; čeprav vem, da imate še druge skrbi... kako bo končal šolo... kam se bo vpisal... ali bo imel dovolj točk...naj vam te skrbi ne zameglijo želje po višjih ciljih, ki ostanejo trdni tudi takrat, ko se skrbi za zemeljske dobrine razblinijo v neuspeh in grozijo, da se prikrade obup.

Imena birmancev sem napisal, da bi jih prepoznali in da bi se tudi oni prepoznali v vaših molitvah. Blagor človeku, še posebno mlademu, ki ima ob sebi nekoga, ki zanj moli. Spolnimo svoje poslanstvo!

 

Srečanje z birmovalcem g. Petrom Zakrajškom

Nekaj utrinkov:

 

 

Birma

Nekaj utrinkov:

Duhovne vaje naših birmancev

Duhovne vaje naših birmancev so potekale v Davči od 9 do 11 marca 2007. 

Nekaj utrinkov:

Manjša skupinska

Ku-ku!

Ja ... tudi pospravljali smo

Naša glavna kuharica

Jedilnica

Jutranje razpoloženje

Čas za karte

Tudi prezeblo nas je

Pri obroku

Zatopljeni v igro

Tudi župnik je pomagal

Zbor in Markovo razmišljanje

Delo po skupinah

Malo smeha ne škodi

Reci: koga ljubiš

Skakanje

No, koliko strani ima knjiga?

Lov na copate

Pomivanje posode

Ena gasilska 

 

 

 

Pošljite elektronsko pošto z svojimi vprašanji in komentarji administratorju.
Datum zadnje spremembe: 09 januar, 2011