Birma 2008

ŽUPNIJA SVETEGA REŠNJEGA TELESA IN KRVI  LJUBLJANA - PODUTIK
Predstavitev Dejavnosti in skupine Oznanila Dogodki Povezave

 

Prva stran
Gor

 

IZROČITEV BOŽJE BESEDE LETOŠNJIM PRIPRAVNIKOM NA BIRMO:

Na nedeljo Kristusa Kralja, 25.11.2007, se nam je pri sveti maši ob 10.00 predstavilo dvanajst naših fantov in deklet, ki se pripravljajo na prejem zakramenta svete birme. Na oltar so položili svoje prijavnice, starši pa so jim  izročili Sveto pismo - knjigo življenja.

Duhovne vaje

V času devetdnevnice smo se zbirali , da smo prosili Boga, naj jim podeli Svetega Duha. Vesel sem, da nas pri tem podpirajo tudi drugi člani naše župnijske skupnosti, med njimi tudi nekateri starši - hvala! Naj vam Bog, ki nikomur za nobeno dobroto ne ostane dolžan, obilno poplača s svojim blagoslovom.

V četrtek 17.4.2008 smo se srečali z letošnjim birmovalcem, arhidiakonom, prelatom Antonom Slabetom. Na srečanju je letošnje pripravnike malo izprašal in vzpodbudil. Sveta birma je bila v soboto 19.4.2008 ob 10.00.

Letos je prejelo zakrament svete birme enajst fantov in deklet. Njihova imena so: BERZIN Luka, JANEŠ Anže, JANEŽIČ Lea, JENKO Monika, PINTARIČ Tjaša, ŠKOF Matjaž, Škufca Pina, TOŠNJAK Blaž, ZUPANČIČ Sebastijan, ZUPANČIČ Klavdija, ZUPANČIČ Uršula.

Radi molimo zanje in za njihove družine, da bodo (p)ostajali živi kristjani.

 

Pošljite elektronsko pošto z svojimi vprašanji in komentarji administratorju.
Datum zadnje spremembe: 09 januar, 2011